Zoek en boek direct online

Zoek nu je vliegticket

Ons reisbureau werkt samen met Pervliegtuig.nl. Zij bieden een snelle en efficiënte online boeking service met bestemmingen wereldwijd en tegen de beste beschikbaarheid. Een vliegreis naar Barcelona of een verre bestemming zoals Australië of misschien USA? Boek eenvoudig en in slechts enkele stappen een vliegticket bij Pervliegtuig.nl.

Via de website kun je direct online betalen via iDeal, het meest beveiligde systeem voor online betalingen.

Pervliegtuig.nl is een onderdeel van het retailplatform Sambasso, wat inhoudt dat alle contact door jouw reisspecialist wordt behandeld. Een vliegticket boek je zoals je zelf wilt: direct via de website of met hulp en advies van de reisspecialist bij jou in de buurt.

Boek nu een hotel

Ons reisbureau werkt samen met Boeknueenhotel.nl. Zij bieden een snelle en efficiënte online boeking service van accommodaties met bestemmingen wereldwijd en tegen de beste beschikbaarheid. Zoekt u een hotelkamer voor Barcelona of een verre bestemming zoals Australië of misschien USA? Boek eenvoudig en in slechts enkele stappen een hotelkamer bij Boeknueenhotel.nl.

Via de website kun je direct online betalen via iDeal, het meest beveiligde systeem voor online betalingen.

Boeknueenhotel.nl is een onderdeel van het retailplatform Sambasso, wat inhoudt dat alle contact door jouw reisspecialist wordt behandeld. Een hotelkamer of ander soort accommodatie boek je zoals je zelf wilt: direct via de website of met hulp en advies van de reisspecialist bij jou in de buurt.

Zoek nu je huurauto

Voor autohuur werken wij samen met DiscoverCars. Bij DiscoverCars kun je niet alleen op meer dan 22.000 locaties in 120 landen wereldwijd een huurauto boeken, maar ook hun werkwijze is zeer aantrekkelijk. Zo betaal je bij DiscoverCars geen reserverings- en wijzigingskosten, kun je tot 48 uur voor huuraanvang je auto kosteloos annuleren, en daarnaast betalen zij jou het eigen risico terug wanneer je onverhoopt met schade te maken krijgt.

Voor iedere bestemming is er wel een geschikte auto: of je nu wilt cruisen met een cabrio door zonnig Florida, met een stationwagen die groot genoeg is voor het hele gezin een rondreis maken door het mooie Andalusië of gewoon een praktische no nonsens auto zoekt die je veilig brengt waar je moet zijn. Wat je ook zoekt, groot of klein, luxe of eenvoudig, bij DiscoverCars vind je de huurauto die bij je past.

DiscoverCars is een van de grootste onafhankelijke aanbieders op het gebied van autohuur. DiscoverCars heeft zelf geen huurauto’s, maar hebben wereldwijd contracten afgesloten met diverse grote verhuurbedrijven waaronder Alamo, Avis, Hertz, Europcar en Sixt. Zo kunnen ze naast een breed aanbod van huurauto’s de scherpste huurtarieven aanbieden tegen de beste beschikbaarheid.

Onze reisverzekering

Ontspanning en nieuwe ervaringen opdoen. Maar soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht, zoals een ongelukje of iets met je bagage. Prettig om dan terug te vallen op een goede reisverzekering.

  • 92% van de vakantiegangers sluit een reisverzekering
  • Beste en snelste service door de Nederlands sprekende alarmcentrale
  • 100% vergoeding van buitenlandse ziektekosten

Per dag al af te sluiten voor € 1,57,- of een doorlopende verzekeringen vanaf € 39,- per jaar.

Sluit hier  uw reisverzekering per dag af.
Sluit hier  uw doorlopende reisverzekering af.

Onze annuleringsverzekering

Wat als er plotseling iets tussenkomt en je je vakantie eerder moet beëindigen, of zelfs helemaal moet annuleren?

  • 72% van onze klanten verzekert zich hiervoor
  • Kosten worden vergoed wanneer je jouw vakantie moet annuleren
  • Zelfs in het geval dat 1e, 2e en 3e graad familieleden en ex-partners iets overkomt

De premie is 5.5% van uw vakantiereissom of een doorlopende verzekering vanaf € 55,- per jaar.

Sluit hier  uw annuleringsverzekering af  voor een specifieke vakantie.
Sluit hier  uw  doorlopende annuleringsverzekering af.

Als u wilt kiezen voor de unieke Allrisk Annuleringsverzekering, dan bepaalt u zelf* of de reis annuleert of afbreekt. Is de annuleringsreden niet standaard gedekt? Dan vergoeden wij 75% van het annuleringsbedrag of de afbrekingsvergoeding.
*de reden van annuleren moet altijd onvoorzien zijn. Lees de voorwaarden voor meer informatie hierover.

De premie is 7% van uw vakantiereissom of een doorlopende verzekering vanaf € 70,- per jaar.
Sluit hier uw Allrisk annuleringsverzekering af voor een specifieke vakantie.
Sluit hier uw Allrisk doorlopende annuleringsverzekering

Persoonlijke service staat al ruim 80 jaar in ons vaandel

Per 1 november 2017 zijn Het Langedijker Reisbureau en Reisburo Apollo samen gegaan. Daarmee is er sprake van een drietal vestigingen, te weten in Wormer, Krommenie en Langedijk. Deze drie vestigingen hebben al vele generaties een onvergetelijke en onbezorgde vakantie geboden. Immers Het Langedijker Reisbureau is reeds gestart in 1935 (!), terwijl ook Reisburo Apollo al een geschiedenis kent van meer dan 50 jaar.

Hoewel er mensen zijn die denken dat de tijd van ‘stenen’ reisbureaus min of meer voorbij is constateren wij een omgekeerde trend. Wij hebben op alle reisbureaus te maken met een groeiend klantenbestand, omdat enerzijds veel mensen op het Internet ‘door de bomen het bos niet meer zien’, maar vooral ook omdat er behoefte bestaat aan een eerlijk en deskundig advies, waarbij in bijna alle gevallen ook nog eens een betere prijs door ons gevonden wordt. Mede omdat wij deel uitmaken van de ITAC, een groep van onafhankelijke reisagenten, krijgt u bij ons echt een onafhankelijk, niet aan één leverancier gebonden advies.

Op onze reisbureaus kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee gebruik maken van de ‘wereldwijde kennis’ van de medewerkers die al jarenlang werkzaam zijn op de drie vestigingen.

Omdat wij ons realiseren dat niet alle mensen in de gelegenheid zijn om een bezoek te brengen aan onze reisbureaus hebben wij onze eigen website waarop u desgewenst uw eigen reis kunt boeken. De controle en afhandeling van uw reis vindt dan geheel plaats door onze medewerkers.

Uiteraard kunt u uw ‘uitzoekklus’ ook per mail aan ons doen toekomen. Voor ons bent u zeker geen nummer en andersom kunt u ons ALTIJD bereiken, wat op het internet natuurlijk NIET het geval is.

  • Apollo Reisbureau Krommenie

Goed om te weten!

Aanvullende reisvoorwaarden bij uw boeking

De aanvullende reisvoorwaarden zijn een aanvulling op de ANVR voorwaarden die tevens van toepassing zijn. Waarom zijn naast de ANVR reisvoorwaarden de algemene aanvullende voorwaarden van toepassing? Wanneer u een reis boekt van een ANVR-organisator, waarop de ANVR reisvoorwaarden van toepassing zijn, dan gelden uitsluitend deze ANVR reisvoorwaarden voor het hele traject, van advisering tot en met de uitvoering van de pakketreis. Als de reisagent zelf reizen organiseert of aan bestaande pakketreizen van een andere organisator reisdiensten toevoegt, wordt hij voor die reis aangemerkt als organisator. Ook op die reis zijn dan de ANVR reisvoorwaarden van toepassing aangevuld met de algemene aanvullende voorwaarden van de reisagent zelf. Klik hier voor de aanvullende reisvoorwaarden van Reisburo Apollo en Het Langedijker Reisbureau.