Zoek en boek direct online

Zoek nu je vliegticket

Ons reisbureau werkt samen met Pervliegtuig.nl. Zij bieden een snelle en efficiënte online boeking service met bestemmingen wereldwijd en tegen de beste beschikbaarheid. Een vliegreis naar Barcelona of een verre bestemming zoals Australië of misschien USA? Boek eenvoudig en in slechts enkele stappen een vliegticket bij Pervliegtuig.nl.

Via de website kun je direct online betalen via iDeal, het meest beveiligde systeem voor online betalingen.

Pervliegtuig.nl is een onderdeel van het retailplatform Sambasso, wat inhoudt dat alle contact door jouw reisspecialist wordt behandeld. Een vliegticket boek je zoals je zelf wilt: direct via de website of met hulp en advies van de reisspecialist bij jou in de buurt.

Boek nu een hotel

Ons reisbureau werkt samen met Boeknueenhotel.nl. Zij bieden een snelle en efficiënte online boeking service van accommodaties met bestemmingen wereldwijd en tegen de beste beschikbaarheid. Zoekt u een hotelkamer voor Barcelona of een verre bestemming zoals Australië of misschien USA? Boek eenvoudig en in slechts enkele stappen een hotelkamer bij Boeknueenhotel.nl.

Via de website kun je direct online betalen via iDeal, het meest beveiligde systeem voor online betalingen.

Boeknueenhotel.nl is een onderdeel van het retailplatform Sambasso, wat inhoudt dat alle contact door jouw reisspecialist wordt behandeld. Een hotelkamer of ander soort accommodatie boek je zoals je zelf wilt: direct via de website of met hulp en advies van de reisspecialist bij jou in de buurt.

Zoek nu je huurauto

Voor autohuur werken wij samen met DiscoverCars. Bij DiscoverCars kun je niet alleen op meer dan 22.000 locaties in 120 landen wereldwijd een huurauto boeken, maar ook hun werkwijze is zeer aantrekkelijk. Zo betaal je bij DiscoverCars geen reserverings- en wijzigingskosten, kun je tot 48 uur voor huuraanvang je auto kosteloos annuleren, en daarnaast betalen zij jou het eigen risico terug wanneer je onverhoopt met schade te maken krijgt.

Voor iedere bestemming is er wel een geschikte auto: of je nu wilt cruisen met een cabrio door zonnig Florida, met een stationwagen die groot genoeg is voor het hele gezin een rondreis maken door het mooie Andalusië of gewoon een praktische no nonsens auto zoekt die je veilig brengt waar je moet zijn. Wat je ook zoekt, groot of klein, luxe of eenvoudig, bij DiscoverCars vind je de huurauto die bij je past.

DiscoverCars is een van de grootste onafhankelijke aanbieders op het gebied van autohuur. DiscoverCars heeft zelf geen huurauto’s, maar hebben wereldwijd contracten afgesloten met diverse grote verhuurbedrijven waaronder Alamo, Avis, Hertz, Europcar en Sixt. Zo kunnen ze naast een breed aanbod van huurauto’s de scherpste huurtarieven aanbieden tegen de beste beschikbaarheid.

Onze reisverzekering

Ontspanning en nieuwe ervaringen opdoen. Maar soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht, zoals een ongelukje of iets met je bagage. Prettig om dan terug te vallen op een goede reisverzekering.

 • 92% van de vakantiegangers sluit een reisverzekering
 • Beste en snelste service door de Nederlands sprekende alarmcentrale
 • 100% vergoeding van buitenlandse ziektekosten

Per dag al af te sluiten voor € 1,57,- of een doorlopende verzekeringen vanaf € 39,- per jaar.

Sluit hier  uw reisverzekering per dag af.
Sluit hier  uw doorlopende reisverzekering af.

Onze annuleringsverzekering

Wat als er plotseling iets tussenkomt en je je vakantie eerder moet beëindigen, of zelfs helemaal moet annuleren?

 • 72% van onze klanten verzekert zich hiervoor
 • Kosten worden vergoed wanneer je jouw vakantie moet annuleren
 • Zelfs in het geval dat 1e, 2e en 3e graad familieleden en ex-partners iets overkomt

De premie is 5.5% van uw vakantiereissom of een doorlopende verzekering vanaf € 55,- per jaar.

Sluit hier  uw annuleringsverzekering af  voor een specifieke vakantie.
Sluit hier  uw  doorlopende annuleringsverzekering af.

Als u wilt kiezen voor de unieke Allrisk Annuleringsverzekering, dan bepaalt u zelf* of de reis annuleert of afbreekt. Is de annuleringsreden niet standaard gedekt? Dan vergoeden wij 75% van het annuleringsbedrag of de afbrekingsvergoeding.
*de reden van annuleren moet altijd onvoorzien zijn. Lees de voorwaarden voor meer informatie hierover.

De premie is 7% van uw vakantiereissom of een doorlopende verzekering vanaf € 70,- per jaar.
Sluit hier uw Allrisk annuleringsverzekering af voor een specifieke vakantie.
Sluit hier uw Allrisk doorlopende annuleringsverzekering

“Bito Reizen voor al uw vakantie, zaken -of groepsreizen”

Geheel onbezorgd ontspannen en relaxen op vakantie, zonder dat u ergens omkijken naar heeft. Bito Reizen regelt het voor u.  Ons vak is uw vakantie! Boek uw reis op www.bitoreizen.nl of kom langs op ons reisbureau voor een advies op maat.

Vanzelfsprekend is Bito Reizen aangesloten bij de ANVR en SGR, maar zeker zo belangrijk is de deelname aan inkooporganisaties, waardoor de beste prijzen aan de consument zowel voor vakantie- als zakenreizen kunnen worden geboden.

Ons traditionele reisbureau is nog steeds de beste plek om uw eerste oriëntatie te doen. Het ervaren team van Bito Reizen besteedt dan ook veel aandacht aan de persoonlijke relatie met de klant. Op ons kantoor in Rozenburg, regelen we het allemaal voor u. We zijn gespecialiseerd in groepsreizen, cruises, reizen-op-maat en alle bestemmingen.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij Bito Reizen Reizen bent u op het juiste adres voor u:

 • Zonvakantie
 • Wintersportvakantie
 • Huwelijksreizen
 • Cruises
 • Stedentrip of weekendje weg
 • Arrangement in eigenland
 • Disneyland Parijs
 • Rondreizen
 • Vliegtickets
 • Hotelovernachtingen
 • Parkeren Schiphol
 • Taxivervoer
 • Autohuur
 • Reis- en Annuleringsverzekeringen
 • Vele Aanbiedingen

Boek uw reis op www.bitoreizen.nl of kom langs op ons reisbureau voor een advies op maat.

Goed om te weten!

Aanvullende reisvoorwaarden bij uw boeking

De aanvullende reisvoorwaarden zijn een aanvulling op de ANVR voorwaarden die tevens van toepassing zijn. Waarom zijn naast de ANVR reisvoorwaarden de algemene aanvullende voorwaarden van toepassing? Wanneer u een reis boekt van een ANVR-organisator, waarop de ANVR reisvoorwaarden van toepassing zijn, dan gelden uitsluitend deze ANVR reisvoorwaarden voor het hele traject, van advisering tot en met de uitvoering van de pakketreis. Als de reisagent zelf reizen organiseert of aan bestaande pakketreizen van een andere organisator reisdiensten toevoegt, wordt hij voor die reis aangemerkt als organisator. Ook op die reis zijn dan de ANVR reisvoorwaarden van toepassing aangevuld met de algemene aanvullende voorwaarden van de reisagent zelf. Klik hier voor de aanvullende reisvoorwaarden van Bito Reizen.